Waarom moet je als ondernemer kartonnen doosjes bestellen? Hierom!

Waarom moet je als ondernemer kartonnen doosjes bestellen? Hierom!

Waarom moet je als ondernemer kartonnen doosjes bestellen? Hierom!

14 juni 2021
 Categorieën:
Drukkerijen, Blog


Bedrijven, kantoren, ondernemers, distributeurs, maar ook particulieren gebruiken ze massaal om producten en goederen in te verpakken: grotere of kleinere kartonnen doosjes. Kartonnen dozen zijn in de afgelopen decennia als verpakkingsmateriaal een steeds prominentere rol gaan spelen in de economie. En dat is eigenlijk logisch, want kartonnen doosjes bestellen en die inzetten in je bedrijf heeft meerdere boeiende voordelen te bieden. Karton als materiaal is om uiteenlopende redenen erg aantrekkelijk. In dit artikel gaan we in op de positieve kenmerken van kartonnen doosjes. Doe er je voordeel mee en profiteer ook van de mooie eigenschappen van kartonnen materialen!

Maatwerk is de norm bij kartonnen doosjes bestellen

Een van de meest interessante kenmerken van kartonnen doosjes is dat deze in allerlei maten, vormen en stijlen beschikbaar zijn. Voor elk product dat je in een betrouwbaar doosje wil verpakken of verzenden, is wel een oplossing op maat mogelijk. Of je nu grote producten wilt verpakken - zoals een voetbal of apparatuur -, of kleinere gadgets als horloges, ringen en dergelijke: voor elk type product is er wel een oplossing op maat beschikbaar.
Daarbij is een tweede grote voordeel van het bestellen van kartonnen doosjes de voordelige prijs. Zeker als een grote hoeveelheid doosjes bestelt, dus in bulk, kun je voor een zeer voordelige prijs je voorraad aanvullen. Je hebt dan de beschikking over goedkoop verpakkingsmateriaal voor jouw bedrijf. Ideaal toch?

Karton is als materiaal erg hygiënisch en gebruiksvriendelijk

Een derde voordeel van kartonnen doosjes bestellen is dat je de zekerheid hebt dat je verpakkingsmateriaal bestellen, dat relatief schoon en hygiënisch is. Karton geldt als materiaalsoort dat niet snel vies wordt, geen bacteriën aantrekt en er fris uitziet. Nieuwe kartonnen dozen zijn fris en schoon en ongevoelig voor bacterievorming. De producten die je hier in verpakt blijven dus ook schoon en hygiënisch. Klanten letten hier op, dus maak je met het gebruik van schoon karton een goede indruk op je klantenbestand.
De gebruiksvriendelijkheid van kartonnen doosjes is weer een ander pluspunt dat niet onvermeld mag blijven als heet over dit verpakkingsmateriaal gaat. Als je de dozen van karton niet gebruikt, kun je ze eenvoudig in elkaar gevouwen opslaan in je magazijn. De doosjes nemen door hun flexibiliteit weinig ruimte in beslag.

Goed materiaal om op een slimme manier PR te maken

Niet geheel onbelangrijk is ten slotte het feit dat je kartonnen doosjes perfect kunt inzetten om wat extra PR te maken voor jouw onderneming. Je kunt er je bedrijfsnaam op laten afdrukken n/of een logo. Zo confronteer je veel extra mensen met jouw onderneming en raak je in de omgeving sneller bekend. Tel uit je winst!

Over ons
Printing services: een doolhof

Hallo, ik ben Simon. Op deze blog zal ik schrijven over alles wat ik weet over printing services. Ik weet nog dat mijn interesse in printing gewekt werd in het middelbaar onderwijs, meer bepaald in de les technologie. Ik vind het tot op de dag van vandaag nog steeds fascinerend hoe iets digitaals tot iets tastbaars kan worden. Op mijn werk neem ik dan ook alle beslissingen over printing. Hierdoor heb ik heel wat ervaring opgedaan met de verschillende printing services en alles wat daarbij komt kijken. Na een korte zoektocht op het internet zie je al snel dat er heel veel bedrijven bestaan die hun diensten aanbieden, maar ondertussen kan ik zeggen dat er heel veel verschil in kwaliteit en betrouwbaarheid is. Op deze blog geef ik je dan ook mijn ervaringen, tips en tricks mee.

Zoeken
Categorieën